Gregorovits Lipót Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola

Tisztelt Szülők!

2021-04-14, 19:48 | Szerzõ: Kovács Erika

Értesítjük iskolánk tanulóit és a szülőket, hogy 2021.április 19-től a jelenléti oktatás intézményünkben a következőképpen alakul:

1-4. évfolyam – naponta, órarend szerint

5-7. évfolyam – továbbra is távoktatás

8-9. évfolyam – naponta

Az iskolába járáshoz továbbra is az alsó tagozaton legalább az egyik szülő 7 napnál nem régebbi negatív teszteredmény igazolására (čestné vyhlásenie, príloha č.11a), a felső tagozaton a tanuló és legalább az egyik szülő negatív teszteredmény igazolására (čestné vyhlásenie, príloha č.8a) van szükség. Ha a szülő és a felső tagozatos tanuló nem tud negatív teszteredményt felmutatni, vagy a kivételről szóló igazolást, a gyermek nem vehet részt a jelenléti oktatásban.

Ebben az esetben:

a) A tanuló igazoltan hiányzik.

b) A szülőnek kötelessége biztosítani gyermeke oktatását a pedagógusok által eljuttatott feladatok megoldásával.

c) Ha a tanuló több, mint 15 tanítási napon nem vesz részt az iskolai oktatáson, és nem teljesíti a b) pontban leírtakat, a kihagyott tananyagból bizottsági vizsgát kell tennie.

Ha a tanuló beteg, vagy karanténban van a szülő három napon belül köteles eljuttatni az erről szóló igazolást az osztályfőnöknek. A nyomtatványokat az alábbi web oldalról tölthetik le, vagy személyesen az iskolában is kitölthetik.https://www.minedu.sk/navrat-do-skol-2021-s-ucinnostou…/

Tisztelettel! Mgr. Kovács Erika, iskolaigazgató